รองศาสตราจารย์ ดร.ชลัท ศานติวรางคณา ผู้อำนวยการสถาบันโภชนาการ และคณาจารย์ ให้การต้อนรับผู้แทนจาก The Asian Food and Agriculture Cooperation Initiative (AFACI) ประเทศเกาหลี เพื่อติดตามความก้าวหน้าของโครงการ ปรึกษาหารือปัญหาและอุปสรรคของโครงการ และ เยี่ยมชมห้องปฏิบัติการที่เกี่ยวข้องกับ Food Composition Database ของสถาบันฯ ในวันที่ 30 พ.ค. 2565
On May 30, 2022, Associate Professor Dr. Chalat Santivarangkana, Director of the Institute of Nutrition, and other faculty members welcomed representatives from the Asian Food and Agriculture Cooperation Initiative (AFACI), Korea. They toured the Food Composition Database laboratory at INMU and discussed the project’s progress as well as problems and obstacles the project has had to overcome.