NUTS 638 : Toxicant-derived Food Processing
สภพป 638 กระบวนการแปรรูปที่เหนี่ยวนำให้เกิดสารพิษในอาหาร การเหนี่ยวนำการเกิดสารพิษในอาหารเนื่องจากกระบวนการแปรรูปหรือการถนอมอาหาร การเติมไฮโดรเจน การทอด การปิ้งและการอบ การลดปริมาณสารพิษในอาหารแปรรูป การควบคุมคุณภาพและความปลอดภัยของผลิตภัณฑ์อาหาร
NUTS 638 Toxicant-derived Food Processing Induction of toxin formation in food due to food processing and preservation hydrogenation, frying, grilling and baking; reduction of toxic substances in processed food; quality and safety control of food products.
อาจารย์ผู้รับผิดชอบรายวิชา
Institute of Nutrition, Mahidol University.
Webmaster : isaya.aun@mahidol.ac.th, nuwww@mahidol.ac.th
999 พุทธมณฑล สาย 4 ต.ศาลายา อ.พุทธมณฑล จ.นครปฐม 73170
โทรศัพท์ 0-2800-2380 โทรสาร 0-2441-93440-2441-9344