NUTS 614 : Toxicology of Plant and Animal Foodstuffs

        สภพป 614 ความเป็นพิษของอาหารพืชและเนื้อสัตว์ กลไกการออกฤทธิ์ของสารพิษตามธรรมชาติจากอาหารพืช และเนื้อสัตว์ การปนเปื้อนของปาราสิตในอาหาร ผลของสารพิษตามธรรมชาติต่อสุขภาพและภาวะโภชนาการของผู้บริโภค วิธีการที่ใช้ลดและป้องกันอันตรายจากธรรมชาติเหล่านั้น การวิเคราะห์จุดวิกฤต

        NUTS 614 Toxicology of Plant and Animal Foodstuffs Mode of action of naturally occurring toxicants from plant or animal foodstuffs; contamination of parasites in food; effects of natural toxicants on health and nutritional status of consumers; methods for reduction and protection of those natural hazards, hazard analysis critical control point (HACCP).

อาจารย์ผู้รับผิดชอบรายวิชา
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ปรัญรัชต์ ธนวิยุทธ์ภัคดี


Institute of Nutrition, Mahidol University.
Webmaster : isaya.aun@mahidol.ac.th, nuwww@mahidol.ac.th
999 พุทธมณฑล สาย 4 ต.ศาลายา อ.พุทธมณฑล จ.นครปฐม 73170
โทรศัพท์ 0-2800-2380 โทรสาร 0-2441-93440-2441-9344